Nathan Orwell - Hitchcock - Tom Hardy

Go down

Nathan Orwell - Hitchcock - Tom Hardy

Post by Emmanuelle. on Wed Dec 21, 2016 1:28 pm- Дълбоко уважаван и многократно печелещ награди кинорежисьор, който е известен с това, че работи с точно определена група актьори и продуценти всеки  път. Работил е и с модни дизайнери, за да им помага с рекламните клипове и ревюта, а афинитетът му към двадесетгодишните модели е всеизвестен факт.
- Избира нова муза за творчеството му в образа на актриса всяка година.
- Изисква от актьорите си да изследват задълбочено всяка емоция, която изпитват, като по този начин ги провокира да отидат отвъд границата на емоционалните, физическите и психическите им възможности. Често злоупотребява с хапливия език по време на работа и никога не го държи зад зъбите си.
- Ясно осъзнава, че всичките му призвания и уважение идват от миналото, затова винаги във филмите си избира по един-двама млади актьори и развива таланта им, като им дава възможност да изгреят. Почти винаги има успеваемост.
- Ходи по купони и светски събития, за да изследва хората и да си намира нови кадри, като винаги наблюдава тези, които се държат по-странно, независимо дали са твърде тихи, твърде агресивни или мистериозни.
- Публиката мрази факта, че той предлага малки роли на големи актьори, но той го прави, както винаги, за да е против системата и да докаже обратното на света - че понякога неизвестните могат да бъдат много по-голяма сензация.
- Заради баща си Нейтън Оруел е пряко свързан с най-висшето аристократично английско общество и следователно принадлежи към старите родове на монархията, които са доста заможни, но за сметка на това почти не споделя относно личния си живот и минало - медиите могат само да спекулират.
- За него олицетворението на добър филм включва изпитването и пресъздаването на всички емоции от А до Я.
- Понякога е леко плашещ, защото е твърде буен и агресивен по време на работа, но всички от екипа му са свикнали с него и го приемат такъв, какъвто е.

ВРЪЗКИ:
Еманюел Райли - от години наблюдава развитието на актрисата и му се искало да я привлече в своя продукция; това се случва за първи път преди половин година насам, когато започват да снимат последния му филм. Бързо харесва момичето и установява по-близък и интимен контакт (както прави с повечето си главни героини), но засега нищо не се е случило между тях, въпреки отявленото желание на Нейт.
nathan orwell
taken
35 - HITCHCKOCK - FILM DIRECTOR
Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum