Grace Collins - Polanski - Amanda Seyfried

Go down

Grace Collins - Polanski - Amanda Seyfried

Post by Emmanuelle. on Thu Dec 22, 2016 12:28 pm
-Родена на 10ти ноември в семейството на баща  и майка без възможности, тя твърде бързо се е превърнала в сираче, след като майка ѝ убива баща ѝ поради психически проблеми и на следващия ден бяга.
-Зад стените на дома за сираци, тя бързо се научила да бъде лидер, но в същото време и да контролира буйния си нрав и да следва правилата. В момента, в който разбрала с какво иска да се занимава - моден дизайн, тя бяга от затвора, както сама го нарича, и отива в Лондон да следва в академия. Това принудило Грейс да вземе живота в своите ръце още от малка.
- Куртоазията и внимателно подбраните думи могат да са силно оръжие и Грейс се е научила да борави и с двете още от ранна детска възраст, независимо дали е като меч, с който да пребори враговете си, или броня, с която да се предпазва от опасностите в света, както и своенравието на собствените си действия. Наблюдавала е колко е лесно да манипулираш хората, но също и  как избухливостта  може да повали дори най-силния човек – типичен пример е майка ѝ, бившите ѝ любовници, тя самата. Но Грейс има далеч по-интересни начини да оползотворява времето си и поради тази причина си е поставила високи цели в играта, наречена живот, за да позволява на дреболиите да я спират от постигането им.
- В свободното си време изкарва пари чрез моделство в местната агенция, а външният ѝ вид намира още един начин да ѝ помогне.


grace collins
taken
24 - POLANSKI - STUDENT&MODEL - AMANDA SEYFRIED
Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum