Разяснение за РП зоната

Go down

Разяснение за РП зоната

Post by Emmanuelle. on Thu Dec 22, 2016 4:13 pm

Роу Плей зоната ни основно е съставена от две части - градовете и "творческата" зона. С течение на времето, когато започват да се събират повече активни потребители, ще се отварят нови и нови зони, като някои от тях могат да са по ваше предложение. Засега най-развитата зона е тази за Лондон, Париж не е толкова подробен, по-скоро загатнат. Причината за това е, че с развиването на историите на персонажите ще си проличи кои са най-силните и желани места.
Част от местата са представени чрез прости пуснати теми, в които отговаряте, когато играете там. Друга пък е с отделни подфоруми и разяснителна тема вътре. Питате се сигурно каква е идеята? Много е просто - тъй като се опитваме да завъртим играта най-вече около изкуствата (и тъмната им страна, ха) е естествено да определяме по-важни локации, например музеи, галерии, театри, библиотеки и именно там можете най-активно да развихрите въображението си, без да ви поставяме в някакви рамки. Целта там е да пуснете тема със заглавие по ваш избор, добре е да има снимка или описание на по-конкретното място, където се развива действието. И започвате игра!

А сега по-описателен списък на локациите ни в Лондон. Представени са няколко от основните квартали в мегаполиса, като е преценено така, че всеки да е различен от другите, за да може да има възможно най-голямо поле за изява за пъстрите ви персонажи. Ето ги и основните шест квартала:

В Лондон има общо тридесет и два района, като тук сме избрали няколко от основните квартала в мегаполиса. Това са най-емблематичните области, които са разположени плътно една до друга, образуващи същинското ядро на нашия град. С времето и нарастването на интереса ще се добавят и други градове.


Имената Кенсингтън и Челси сами по себе си звучат префърцунено, нали? И това е, защото ако живееш в този район, трябва да си скъсваш задника, за да поддържаш нивото. С едни от най-скъпите къщи и апартаменти в цял Лондон, ще ти е нужен доста кеш, за да оцелееш тук. Безспорно една от най-красивите и впечатляващи части на града, а и най-основни. Повечето местни пръскат парите си всеки уикенд в магазините на Хародс, а редица знаменитости предпочитат именно тези квартали за своите собствени жилища.


Разположен по поречието на Tемза, Сити е икономическият и банков център на Лондон и със сигурност ще се сблъскаш с изискани мъже  в костюми, които те блъскат небрежно докато бързат за работа, прекосявайки моста. Бележити сгради в странни форми, провокиращи въображението да си играе, са убежище на фирми за милиони. По уличките намираш минималистични, но все пак скъпи заведения, пълни с хора, забили поглед в лаптопа над последния проект. Животът тук винаги кипи.


Уестминстър или Символът на Лондон. Централата на всички туристи. Ако искаш да пиеш по чай с кралицата или да навестиш министър-председателя, това е твоето място. Това е и мястото на Биг Бен, Кулата на Лондон, Окото на Лондон и на "достъпните" Риджънт и Оксфорд Стрийт. Скътан между уличките е и любимият на всички квартал Сохо, преди известен за секс индустрията си, а сега за безбожно вкусните  заведения и кипящите барове, но може да сте сигурни, че и тук не си почиват от работата. Също така в самия Уестминстър е и небезизвестният Уест Енд (Западен бряг), популярен за грандиозните си театри и театрални продукции. Посети и Лестър Скуеър и Ковънт Гардън, докато си там - няма да се разочароваш.


Повечето хора асоциират Камдън с известния за зоната пазар - десетки сергии, будки и къщички, където ще продават най-различни дрехи, подаръци, даже музикални плочи, за каквито не можете да си представите. Ако искате пиърсинг или татуировка, разходете се не повече от десет метра по главната улица и внезапно ще бъдете заобиколени от най-различни пънк и рок магазини, татус и боди арт студия, а отвън свири уличен музикант. Повечето концерти се състоят именно в този квартал и това е перфектното местенце за една луда вечер по барове, особено ако обичате рок, джаз, блус музиката няма да останете разочаровани.Децата на крайните квартали обикновено се виждат тук. Районите Горен и Долен Хакни са местопрестъпление доста често по новините; все пак ненапразно има улица, която се казва Murder Mile. Силно концетрирана употреба на наркотици в нощния живот тук - най-разнообразни партита и ивенти, танци по цяла нощ в подземните клубове. Но не всичко е толкова мрачно - повърви към крайните части и ще видиш, че си в сърцето на креативната индустрия - от мода и дизайн, през изкуства и медия, местността е известна със своите дървени и готини барчета, галерии и като цяло малко по-хипстър стил.Ако си студент в Лондон, по всяка вероятност живееш или поне посещаваш университет в Саутуарк. Академията за изкуства се намира именно тук, както и още известни университети.  За съжаление това се смята за една от най-бедните зони и с една от най-високите нива на престъпления. Районът е обитаван предимно от млади хора или имигранти. Не предлага кой знае какви забавления.
Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum