Blain Cranston - Luhrmann - Colton Haynes

Go down

Blain Cranston - Luhrmann - Colton Haynes

Post by Emmanuelle. on Wed Dec 28, 2016 11:12 amЖивотът му е кино, буквално и преносно. Буквално, защото от съвсем малък се посвещава на актьорското майсторство и е убеден, че това е неговото призвание. Ден и нощ репетира, установява се в една актьорска трупа, забележете, седем години; явява се на десетки кастинги, но най-високото, докъдето е стигал до 19-годишна възраст е някоя-друга реклама на прах за пране, на бира и училищни постановки.

Когато записва актьорско майсторство в Академията в Лондон обаче късметът му се усмихва. Вече пораснал, осъзнал се и взел живота в свои ръце, Блейн с доста повече опит подхожда към всяка роля, не се впряга толкова, колкото преди, и талантът му мигновено се забелязва. Участва в доста постановки, но това, за което истиски мечтае, е големият екран. Засега почти не е имал работа с камера освен няколко късометражни продукции в университета. В момента е магистър по драматургия.

От социална гледна точка е доста известен сред университетските среди, тъй като е чаровен, интелигентен, комуникативен и джентълмен. Преди две години се запознава с най-добрата си приятелка - Валъри Максуел, с която си пасват веднага. Характерите им се допълват перфектно, интересите - също, интересуват се от една сфера и със сигурност знаят как да се забавляват заедно. Приятелите им често са им казвали, че има нещо повече между тях (уж на шега), но и двамата категорично го отричат. Все пак може да има приятелство между момче и момиче, нали?

blain cranston
free
24 - LUHRMANN -  STUDENT/ACTOR - COLTON HAYNES

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum