Общи правила

Go down

Общи правила

Post by Emmanuelle. on Tue Dec 06, 2016 4:22 pm

GOLDEN RULES
общи правила
● основното правило в този форум е уважението. дръжте се дружелюбно и приятелски с администраторите, модераторите, потребителите и всеки един член на форума. всеки има достойнство и никой няма право да го накърнява. този сайт е направен за забавление, затова моля не обиждайте никого, не създавайте така наречените масови безредици и така нататък.
● пишете на кирилица. всяко мнение, написано на латиница, ще бъде изтривано без предупреждение. изключения правят единствено фразите на чужди езици, които имат някакво значение в поста ви и е добре, ако ги преведете със звездичка накрая на мнението, ако не са на английски.
● рекламата, по какъвто и да е начин, е забранена. всеки, който бъде хванат в подобно провинение, ще бъде наказван. има напълно цивилизован начин за сприятеляване и размяна на банери. бъдете хора и уважете труда на екипа.
● всякакви подтиквания към порнография, насилието, наркотици или пък проява на расизъм също са забранени. това съвсем не означава, че не можете да водите по-бурни рп игри, но публикуването на всякакви клипчета или материали в свободната зона, свързани с гореспоменатите неща, ще бъдат изтривани.
● копирането на всякакъв материал от форума е напълно забранен. всичко е изготвено от нас, екипа на форума, с много труд и усилия и имайте уважение към това. същото се отнася и за героите на потребителите.

роуплей правила
● кукловодството е напълно забранено. нямате право да управлявате чужд герой без разрешението на потребителя. ако бъде видяно подобно мнение, то ще бъде изтрито без предупреждение.
● няма лимит за героите, които можете да създадете, но моля ви, не си правете прекалено много регистрации, ако смятате, че няма да можете да сте активни с всички.
● не е разрешено да използвате заета известна личност. веднъж зает ли е даден лик, си остава такъв. изключение прави единствено, ако искате да бъдете близнак с някой герой и предварително сте ме предупредили.
● старайте се да пишете стойностни и интересни рп постове. знам, че не на всеки му е в кръвта и в крайна сметка това е забавление, но на никого не му е приятно да чете кратки и безсмислени постове, както и да отговаря на такива.
● имената на героите от tvd, teen wolf, the originals и други известни сериали не са разрешени. нека създадем заедно свой собствен свят, без да се налага да използваме чужди персонажи.
Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum