Scott Bishop - Hitchcock - Gaspard Ulliel

Go down

Scott Bishop - Hitchcock - Gaspard Ulliel

Post by Emmanuelle. on Wed Dec 28, 2016 11:52 amСкот е роден на 27 септември в Лондон, в напълно нормално и щастливо семейство. Пет години по-късно се появява и второто им дете – Стивън Бишъп. Първоначално двамата братя не се разибрали изобщо и Скот ревнувал, че центърът на внимание се измества към по-малкия, но в последствие обиква брат си повече от всичко и е готов да жертва живота си за него. Когато Стив тръгнал на училище, големият Бишъп бил неговият „духовен водач“, биел всички, които го тормозели, тъй като знаел, че брат му е прекалено кротък, за да реагира.
Преди няколко години, потиснати от кризата и мизерията на самостоятелния живот, Скот и брат му Стивън основават своя собствена рок група - свирят от алтернативен до пънк рок. Бързо придобиват популярност в квартала си, тъй като действително имат талант,  и до момента от това се изхранват - свирят по разни барчета, клубове, понякога и организирани събития.
Скот притежава репутацията на женкар, на когото не му пука особено много за момичетата. Обича купоните, високите скорости и често бива наричан с не особено красиви епитети, но всъщност никой от хората не подозира, че всяка клюка или обида по негов адрес го удря в слабото място. Но той е достатъчно силен, за да се прави, че не му пука, и никога не показва слабост.

scott bishop
free
25 - Gaspard Ulliel - boybander - Hitchcock

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum