Marissa Palmer - Kubrick - Imogen Poots

Go down

Marissa Palmer - Kubrick - Imogen Poots

Post by Emmanuelle. on Fri Jan 06, 2017 12:31 am- Мариса беше актриса с ранг в Б-листата преди да дойде в Лондон. Имаше главна роля в телевизионен сериал с предварителен план три сезона. Шоуто е спряно, когато Мариса и нейна колежка и приятелка на име Клоуи се блъснали пияни и дрогирани с колата на родителите на Мариса в едно дърво. Колежката е отишла на терапия, докато Мариса продължила да работи.
Кариерата ѝ свърши обаче когато въпросната Клоуи постфактом издава книга, която разкрива всичките истории, простиращи се далече от рамките на закона, в които Марс и тя са участвали. Тогава бил и моментът, когато мениджърът се отказва от Палмър, а тя самата заминава за възможно най-логичното място в нейната глава - Лондон.
Доста сексуална е и обича флирта, често е експериментирала и с момичета и би могло да се каже, че е отворена към предложения и от двата пола. Често разчита именно на чара и магнетизма си, за да се избавя от неприятности.
В Лондон се урежда с работа като барман, с която успява да свърже двата края. Ужасен организатор е и е най-нехайният и безотговорен човек, от тези, които никога нямат план. За нейн най-голям късмет още през първата си седмица тук се среща с Еманюел Райли, която учудващо се припознава в лицето от телевизора. Мариса разказва историята ѝ, а Ема остава съпричастна, помага ѝ и от тогава са доста близки приятелки.

marissa palmer
taken
24 - Imogen Poots - actress/bartender - Kubrick

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum