Joseph Aston - Polanski - Aaron Paul

Go down

Joseph Aston - Polanski - Aaron Paul

Post by Emmanuelle. on Fri Jan 06, 2017 1:40 pm
Откакто се помни, Джоузеф никога не е имал постоянен дом. Баща му починал, когато детето било толкова малко, че Джеф, както го наричат близките, няма почти никакви спомени за единия си родител. Шийла, майка му, се опитвала да прави всичко за детето, но в личен план често сменяла партньорите и при всеки край на някоя връзка тя просто събирала багажа им и се изнасяли в друг град. Като кете Джоузеф не е имал почти никакви приятели. Заради честата самота в детските години момчето открило и най-голямата си страст и до ден днешен - рисуването. От този момент нататък то никога не се чувствало само, просто оставяло въображението му да води четката. Джоузеф  вече знаел какво иска да прави в живота си, бе намерил най-голямата си страст и първа любов.
Когато Джеф станал на четиринадесет, майка му решила, че е утежнила достатъчно живота на сина си, и създала някаква форма на нормален живот за него - преместили се за постоянно в Хюстън, Тексас. На момчето все още му било трудно да създава приятели, но тези, които е сформирал именно там, са най-близките му хора и до ден днешен. На 16, вече разполагащ с фалшива лична карта, влязъл в "Студиото за татуировки на Бил" и моментално се почувствал на място. По ирония на съдбата Джоузеф станал доста близък приятел със собственика, Бил, който го хванал с фалшивия документ. Почти всеки ден той идвал и разпитвал хиляди въпроси относно работата и изкуството зад нея. С времето Бил запълнил мястото на силния бащински образ, който до този момент липсвали в живота на Астън.
Бил е нещо като негов духовен ментор - напътствал го за рисуването, изчиствал техниките му и в крайна сметка му разрешил да започне да татуира в студиото. До момента на завършването на гимназия, Джеф вече имал свои собствени клиенти. Но мечтата му станала друга - да запише Академията по изкуства в Лондон. Благодарение на Бил това станало реалност - Джоузеф създал необходимото портфолио, дори събрал известна сума пари. След заминаването си му било доста трудно и финансово, и психически. Завършва бакалавър и магистратура и опитва с много професии - от карикатурист в списание до художник на свободна практика, имал е малки изложби, но нищо не потръгвало. Тогава решил да прави това, в което е най-добър, и отворил свое собствено татус студио в Камдън. Никога не се е чувствал по-щастлив.

joseph aston
taken
35 - AARON PAUL - TATTOO ARTIST - POLANSKI

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum