''If you want a rainbow you should be prepared for rain.''

Go down

''If you want a rainbow you should be prepared for rain.''

Post by Bella on Tue Jan 10, 2017 12:26 am

Име: Bella Magrath
Години: 23
Face иск: Victoria Magrath
Група: Spielberg
Работа: Художник в собствена галерия
Характер: Милосърдна, обича работата си и я възприема като хоби, лесно ранима, трудно прощава на предателство

Бела – момиче с необикновен характер. Родена и израснала в Лондон. Белег, останал за цял живот в нея, е загубата на родителите й, починали при катастрофа докато е била на много крехка възраст. Най-близкият човек останал през всичките тези години до нея е брат й – чаровен, привлекателен младеж, който е най-голямата й опора. ‘‘Израснала без родители, тя е най-силното момиче, което познавам‘‘ – казва най-добрата й приятелка за нея.
След смъртта на родителите си тя се затваря в себе си. Не разговаря с никого. Тайно рисувала в едно блокче драсканици, който няколко години по-късно превръщала в най-различни красоти. Таила в себе си любовта си към рисуването и не споделяла с никого страстта си. Брат й и най-добрата й приятелка, с която се запознават още от много малки, са най-важните хора в живота й. Но дори и с тях не споделила любовта си към изкуството. Докато един ден брат й не влязъл в стаята й, за да провери дали една негова тениска по грешка се е озовала в прането на Бела. Докато ровел в дрехите й, той попаднал на колекция от блокчета за рисуване. Отначало се зачудил какво правят толкова много блокове в стаята на Бела, но след това когато разгледал скиците, осъзнал, че са на сестра му. Помогнало му подписа й под всяка една от тях. Брат й се чувствал виновен, че не е разбрал по-рано за тази нейна страст към изкуството, за да може да я напътства да се реализира, защото скиците били наистина много добри. Решил да не губи повече време и да говори с нея. Отначало Бела отказала да се занимава професионално с изобразително изкуство, искала рисуването да е само нейно хоби и нищо повече, но след настояването на брат й, тя осъзнала, че обича да рисува толкова много, че защо пък да не пробва да се реализира и се съгласила. Завършила университет, работила усърдно в една художествена галерия, направила своята първа изложба, а след това, с помощта на брат си отворила и своя собствена галерия. Сега тя живее с брат си в Париж, за да може да забравят трагичното си минало. Нейната най-добра приятелка също се е преместила в Париж, за да е близо до приятелката си. Сега Бела е много щастлива, работи усърдно, брат й й помага с каквото може, а нейната най-добра приятелка я подкрепя и й дава идеи, които я вдъхновяват да твори с молива. Бела – момичето сирак, момичето изкуство!
Bella
Bella

Posts : 27
Points : 33
Join date : 2017-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: ''If you want a rainbow you should be prepared for rain.''

Post by Emmanuelle. on Tue Jan 10, 2017 11:01 am

Одобрена, добре дошла!

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum