Sybille Dechamps - Coppola - Megan Fox

Go down

Sybille Dechamps - Coppola - Megan Fox

Post by Emmanuelle. on Thu Dec 22, 2016 4:29 pm
- Родена на 17 март в семейството на майка и баща лекари, Сибил често е оставяна в грижите на леля си, докато майка ѝ покривала дългите нощни смени в болницата. Въпреки че е единствено дете, никога не се е чувствала като такова заради Клара – братовчедка, несъзнателно заела ролята на по-голяма сестра, от както се помнят. Отраснали заедно, споделяли всичко – от дрехи до радикални съвети за живота и въпреки разликата им в годините и по-късно в местожителството, двете били изключително близки. За съжаление обаче Клара била безпощадно убита преди пет години, което е най-трагичната случка в живота на тъмнокоската, но тя го прикрива перфектно, като дори от време на време се шегува с това, прикривайки болката.
- Най-голямата ѝ страст са танците - от балет като съвсем малка, през салса, та чак до хип-хоп в тийнейджърските години, Сибил Дешан винаги е знаела, че ще бъде танцьорка до края на живота си. В началото танцувала само в нощни заведения, за да изкара някоя друга стотинка, но  в последствие се развива, участва в телевизионни предавания, а най-голямата ѝ гордост е, че вече има цели две представления в Мулен Руж.
- В друго време и пространство Сибил без съмнение би се справила перфектно с ролята на любимата на кралица, която освен грижовна за народа си, е изключително добър пълководец. Има нещо магично в усмивката ѝ, нещо пленяващо в начина, по който говори, дори да разказва най-безсмислената история. Някои биха казали, че просто е сладкодумна, перфектна за търговски цели, но има нещо повече в същността на жената, което кара хората да се заслушват в думите ѝ.

sybille dechamps
free
30 - COPPOLA - DANCER - JESSICA LOWNDES
Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum