Lucid Dreaming | Идеята на форума

Go down

Lucid Dreaming | Идеята на форума

Post by Emmanuelle. on Thu Dec 22, 2016 4:55 pm

THE PLAN ITSELF

Lucid dream/Осъзнат сън - Осъзнат сън е сън, при който сънуващият е наясно, че сънува, докато сънят се случва. Когато сънуващите осъзнават, те могат да участват активно във въображаемите преживявания на съня и да ги манипулират. Осъзнатите сънища могат да бъдат изключително живи и реални в зависимост от степента на самоосъзнатост на сънуващия по време на съня.

Plot-ish
Изкуството! Животът е изкуство, изкуството е живот. В нашия форум се опитваме да завъртим всичко около идеята за галерии, музеи, концерти, театри, художествени академии. Ще се оповаваме на интересни сюжети от любими книги и филми, ще се връщаме назад и ще отиваме напред във времето, ще четем мислите си и ще набираме популярност. Липсата на конкретен сюжет за момента е прекрасна основа за създаване на свят по наш вкус, на базата на нашите герои и въображение. Добре дошли във форума. И в световните културни градове Лондон и Париж, които ще бъдат нашата виртуална карта.
Редом с актьорите, рок групите, великите писатели и талантливите художници, върви и тъмната страна на славата – тази, с която не сме запознати. Тук, в нашия форум, ще се фокусираме поглед върху задкулисните действия на артистите, независимо дали известни или не – за това как плащаш наем с последните стотинки, защото си дал останалите за ремонт на малката си галерия; за неистовото желание да се напиеш след тежкия ден репетиции; за депресията, която те обхваща, когато затвориш вратата си вкъщи и си напълно сам. Филми като „Мълхоланд Драйв“ или „Карта към звездите“ със сигурност са добър пример.
Конкретен сюжет за момента няма. Предстои да го създадем с теб!

What for?
Колко пъти сте чували изречения, подобни на „Роул Плей светът вече не е това, което беше“, „Толкова ми се играе, но няма къде“, „Хората са непостоянни, развиват се само Гиф РП истории“ ? А колко пъти точно тези изречения са били част и от вашия собствен поток на мисли? Истината е една  и тя е факт – вече не се играе по начина, по който се играеше до преди няколко години. Под влиянието на западните форуми и мрежи за РПГ навлезе така наречената „графична култура“, която акцентира основно на визията, гиф изображенията, създаването на картинки за вашите герои… и някак писането остана на заден план.
Това е причината поради която създадохме това уютно малко (засега) местенце. Защото ни липсва писането. Защото обичаме литературата и именно тя трябва да стои в основата на РП форума. По абсолютно никакъв начин не отричаме и тъмблр стила, напротив! Подкрепяме го, както виждате, стремим се да създадем лицеприятен скин на форумчето и със сигурност няма да останете разочаровани от интересните гиф истории, които ще създаваме. Просто това, което ни се иска, е да изкараме основата на преден план.

How?
В нашето форумче ще приемем всеки с отворени обятия. Идеята ни е една единствена – да поддържаме горящ огъня на роул плея или с други думи редовно да развиваме историята, да добавяме нови сюжетни линии и заедно да градим Главната сюжетна линия. Всеки един герой (ако пожелае, разбира се) ще участва в създаването на основната история и така заедно ще градим един свят по наш вкус и предпочитания! На базата на любимите ни книги, филми, сериали, ще създаваме нови истории и подбуждаме всеки един от членовете на форума да изрази мнението си относно това как иска да се развива историята. Ще има константни масови РП с тематики като заснемане на филми, концерти, турнета или екскурзия до Карибите (защо не?) на актьорската трупа. Засега Първа глава от нашата Главна сюжетна линия остава под секрет. Но стига толкова празни приказки, нека караме по същество, а именно... Играта.


Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum