Valerie Maxwell - Tarantino - Kaya Scodelario

Go down

Valerie Maxwell - Tarantino - Kaya Scodelario

Post by Emmanuelle. on Wed Dec 28, 2016 11:20 amИзрзаснала е в семейство на журналисти, като най-голямо влияние върху развитието й има баба й. Тя е известна журналистка и много добра в професията си. Всеки един е завършил или филология, или право. Малката Валъри Максуел обаче винаги се е влечала от изкуствата и мечтата ѝ била да стане писател. Имала и доста добри картини, но рисуването е по-скоро нейно хоби. Решава да запише Креативно писане в Академията в Лондон, където я приемат още щом виждат портфолиото.

Последната година от образованието си записва стаж като сценарист и осъзнава, че това е перфектната професия за нея. Отдава цялото си сърце и душа в писането и измислянето на истории и това си проличавало в невероятните ѝ успехи. Наскоро започва да пише сценарии за театри - уредили я приятели от актьорския факултет.

В разрез с колоритните си истории, животът на Валъри е доста еднотипен. Тя самата не познава толкова много хора в Лондон, нейният дом винаги ще бъде Дъблин. Единствените среди, в които се размотава, са тези на "шантавите" хора, "хипитата", както ги определят - художници, музиканти, артисти, други луди писатели като нея самата. От идването си в Лондон насам, най-близък приятел ѝ става Блейн Кранстън, с когото споделят една компания, а приятелите им често ги бъзикат, че е време "да се вземат", но и двамата го отричат напълно - все пак може да има приятелство между момче и момиче, нали?


valeriemaxwell
taken
23 - TARANTINO -  STUDENT/SCREEN-WRITER - KAYA SCODELARIO

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum