Насоки за създаване на герой

Go down

Насоки за създаване на герой

Post by Emmanuelle. on Thu Jan 05, 2017 10:20 pm


  Не слагаме граници на творческата част (под каква форма ще бъде представен героя ви), но е задължително да включите някои най-основни неща:
  • името, годините и лика на героя ви;
  • групата и с какво се занимава - може да бъде ученик, студент, работещ - относно професията няма абсолютно никакви ограничения;
  • основните черти на характера (не е задължително да е в графа "характер", но трябва да си проличи каква е същността му и с какво се откроява от другите представители на групата, чийто член е);
  • значими моменти от миналото; самият ви герой може да бъде представен като съществена случка от живота му.

  Добре е, ако успеете да представите творческия подход на героя си и вече измислите история, свързана с изкуствата, която ще бъде вплетена в общата. Можете да черпите идеи от книги и филми, но ви подканваме да не са дословно взети, все пак разчитаме най-вече на въображението си.

  Важно: Всеки герой се пуска в нова тема с подходящо заглавие по ваш избор. Ако имате въпроси, не се колебайте да се обърнете към член на екипа!

_________________

Either way he wanted her and this was bad
Wanted to do things to her it was making him crazy. Now a little crush turned into a like and now he wants to grab her by the hair and tell her.

Emmanuelle.
Emmanuelle.

Posts : 98
Points : 221
Join date : 2016-08-20

View user profile http://luciddreaming.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum